MotoGP

Aleix Espargaró supera el dolor de la forta caiguda i sortirà sisè en el GP de la Gran Bretanya

Viñales fa el segon millor temps, Quartararo el quart i la posició preferent és per Zarco

Aleix Espargaró ha serrat les dents, ha aguantat el dolor, ha fet una gran volta en la qualificació i sortirà sisè de la graella en el GP de la Gran Bretanya. El pilot d’Aprilia ha patit una forta caiguda en la FP4 prèvia a la qualificació, ha passat pel centre mèdic i se li han detectat unes fortes contusions en els turmells, sobretot en el dret. Ha estat declarat apte per poder córrer. Visiblement coixejant, el granollerí ha pujat a la moto, ha fet una gran volta i en creuar la meta amb 1:57.966 ha batut el rècord de la pista i s’ha situat primer. Després els seus rivals han superat el seu temps i l’han fet baixar fins la sisena plaça. El seu rival en la lluita pel mundial, Fabio Quartararo (Yamaha), ha fet el quart temps i estarà en la tercera línia de la sortida com Aleix Espargaró.

La posició preferent l’ha aconseguit Johann Zarco (Ducati) amb un temps d’1:57.767, mentre que la segona plaça a només 98 mil·lèsimes l’ha ocupat un brillant Maverick Viñales, el company d’Aleix Espargaró a Aprilia. Àlex Rins (Suzuki) sortirà onzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)