Més motor

Palou és tercer en el circuit urbà de Nashville en una cursa plena d’incidents

El català fa una bona actuació. Dixon suma la seva victòria número 53 i fa història

Àlex Palou ha finalitzat en la tercera posició en la cursa del circuit urbà de Nashville que ha estat plena d’incidents, banderes grogues i fins i tot una de vermella. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha retallat punts en la general de l’IndyCar amb la majoria de rivals en la lluita per revalidar el títol i ara és cinquè a 33 punts del líder l’australià Will Power. La victòria ha estat pel veterà neozelandès Scott Dixon, de 42 anys, que ha sumat el seu triomf 53 en la història de l’IndyCar i s’ha convertit en el segon pilot amb més victòries. Supera una llegenda com Mario Andretti i se situa 14 triomfs d’A.J. Foyt.

La cursa de Nashville s’ha iniciat amb dues hores dec retard perquè hi ha hagut una forta tempesta. Àlex Palou ha sortit des de la quarta posició de la graella i sempre ha estat en el grup del davant. En la volta 24 s’ha posat líder, i ha estat el pilot que ha liderat més voltes la cursa, amb 31 de les 80, i ha sumat punts extra per això. Després de la prova el català ha manifestat: “Ha sigut un dia llarg, però ha sigut bo. Sempre que ets al podi és un bon dia. He estat afortunat amb alguna de les banderes grogues”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)