MotoGP

Marc Márquez diu que es va sentint millor i que l’os cicatritza correctament

El vuit vegades campió mundial estarà present en el proper GP d’Àustria per estar al costat de l’equip

Marc Márquez ha explicat com es troba deu setmanes després de la seva operació al braç, en declaracions fetes públiques pel seu equip Repsol Honda. El vuit vegades campió mundial ha afirmat que es va sentint millor i que l’os va cicatritzant correctament. “Pas a pas em vaig sentint millor i l’os està cicatritzant correctament, que és la millor notícia de totes” ha manifestat Marc Márquez. El pilot d’Honda ha reflexionat sobre la lesió i ha dit que va ser “una lluita de dos anys, no de dos dies”, i que sempre té dubtes sobre el braç, però que “és optimista” i està convençut que aquesta operació és “la bona”.

També ha comentat que segueix l’actualitat del mundial de MotoGP. “Estic parlant molt amb el meu equip i tractant d’entendre la moto del 2022, la situació i el que està passant, aniré a Àustria, per parlar sobre el futur” ha afirmat Marc Márquez, i també ha apuntat: “Amb l’anterior operació vaig desconnectar massa i vull estar involucrat, perquè quan torni ho tingui tot fresc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)