MotoGP

La marca gironina Gas Gas disputarà el mundial de MotoGP al 2023

El granollerí Pol Espargaró serà un dels dos pilots

La marca gironina Gas Gas, que pertany a KTM, estarà present en la graella de sortida del mundial de MotoGP del 2023 i el granollerí Pol Espargaró serà un dels dos pilots. La marca austríaca KTM ha anunciat el primer dia del GP d’Àustria que el seu equip satèl·lit Tech 3 passarà a ser un equip de fabrica i portarà una moto oficial Gas Gas, en les mateixos condicions que el primer equip KTM del mundial. El cap de l’equip Tech 3, Hervé Poncharal, ha manifestat en la presentació: “Crec que Gas Gas és una moto guanyadora” i ha afegit en referència al nom de la marca catalana: “Sabem que el nom Gas Gas té molt de prestigi”. L’eslògan que han anunciat en la presentació ha sigut: dóna-li Gas

Actualment l’equip Gas Gas de Jorge Martínez Aspar està competint en Moto3 i Moto2, amb una Gas Gas en la categoria petita i amb una Kalex en la mitjana. En MotoGP han deixat clar que serà una Gas Gas de fabrica i que tindrà un llarg recorregut ja que volen que Gas Gas sigui la marca de competició en el futur. Hervé Poncharal ha explicat que Pol Espargaró, actualment al Repsol Honda, serà un dels dos pilots i que tenen moltes ganes de tornar a treballar amb ells. El granollerí va estar quatre temporades a KTM, del 2017 al 2020, abans de passar a Honda. El segon pilot no és oficial, però podria ser el portuguès Miguel Oliveira, actualment a l’equip oficial de KTM.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)