MotoGP

Bastianini fa la seva primera ‘pole’ en MotoGP i lidera el domini de les Ducati

Han ocupat les quatre primeres posicions de la graella

Enea Bastianini (Ducati) ha aconseguit la seva primera posició preferent en MotoGP al realitzar el millor temps en la qualificació del GP d’Àustria. L’italià, que només havia fet poles en Moto3, ha marcat un temps d’1:28.772 i ha liderat el domini de les Ducati en el circuit Red Bull Ring de Spielberg on han ocupat les quatre primeres posicions. Francesco Bagnaia ha estat segon a 24 mil·lèsimes, Jack Miller tercer a una dècima i el madrileny Jorge Martín quart a més d’una dècima i mitja. El líder del mundial, Fabio Quartararo (Yamaha) ha fet el cinquè registre amb 1:29.003

Maverick Viñales (Aprilia) ha sigut el millor català amb la setena posició a més de tres dècimes i mitja del primer, mentre que el seu company d’equip Aleix Espargaró ha fet el novè registre a gairebé cinc dècimes. El granollerí ha disputat la Q1 i l’ha superat amb el millor temps i després ha buscat la millor plaça possible de la graella en la Q2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)