Més motor

Palou és novè al circuit oval de Gateway i se li esmuny el títol

El novè lloc d’Àlex Palou (Chip Ganasssi) aquesta matinada en el circuit oval de Gateway en l’antepenúltima cursa de la IndyCar el deixa pràcticament sense possibilitats de revalidar el títol. El de Sant Antoni de Vilamajor és ara cinquè a 43 punts del líder Will Power, que abans de la cursa n’hi duia 33. Josef Newgarden, un altre dels candidats a la corona, ha estat el vencedor d’una cursa accidentada que s’ha suspès per la pluja. No ha estat el dia del català, que sortia en una prometedora cinquena posició però que en les primeres voltes ja ha perdut quatre llocs. Un error d’estratègia, quan els vehicles de Chip Ganassi no es van aturar arran d’una bandera groga per un accident i el rivals directes sí que ho han fet, ha acabat d’entelar l’arrencada de Palou. La pluja ha obligat a la bandera vermella –en els circuits ovals no es pot seguir per evitar mals majors–i la cursa s’ha aturat dues hores quan faltaven 43 voltes per al final, en les quals el de Sant Antoni de Vilamajor només ha pogut millorar una posició.

Falten dues curses que es correran als circuits permanents de Portland i Laguna Seca i Power té 3 punts de marge sobre Newgarden, el seu company a l’equip Penske, que ara és segon. Palou encara tindria possibilitats matemàtiques, però queda pràcticament descartat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)