MotoGP

Marc Márquez té permís per intensificar els entrenaments i pujar a la moto

Ha passat amb èxit una revisió per comprovar l’estat del seu húmer dret

Marc Márquez ha completat amb èxit una revisió mèdica per comprovar l’estat del seu húmer dret i ha rebut el permís del metge per intensificar els seus entrenaments, pujar a la moto i comprovar com respon el braç. Segons el comunicat emès pel seu equip Repsol Honda, afegirà més pes als seus exercicis de rehabilitació i introduirà nous exercicis i més variats a la seva rutina diària de treball. El vuit vegades campió mundial, pot començar a entrenar-se a sobre la moto per conèixer l’estat del braç dret amb més detall. El seu equip diu en el comunicat que a partir de les conclusions d’aquestes proves es farà una valoració per decidir els següents passos.

El doctor Sanchez Sotelo de la clínica Maig on va ser operat ha manifestat en el comunicat: “Avui he tingut l’oportunitat d’avaluar Marc Márquez pel que fa al procediment quirúrgic realitzat recentment a la Clínica Maig. Afortunadament, Marc ha recuperat un gran arc de moviment i també s’ha recuperat bé des del punt de vista muscular. Avui s’ha sotmès a radiografies i a una tomografia computada que mostren una unió òssia completa.”

Márquez va passar per quiròfan a principis del mes de juny per intentar solucionar definitivament els seus continus problemes a la seva espatlla dreta. El pilot espanyol vol tornar a competir abans que finalitzi la temporada i acabar amb un calvari que va començar el juliol de 2020 després d’una caiguda al Gran Premi de Jerez. Des de llavors, ha estat operat fins a quatre vegades i s’ha perdut molts grans premis. En l’actual, ha participat en sis de les tretze curses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)