Trial

Toni Bou s’assegura el 16è títol mundial de X-Trial perquè se suspèn una prova

El pierenc és matemàticament el campió perquè no es farà el GP de França de finals d’octubre

Toni Bou ha guanyat de manera matemàtica el seu 16è títol mundial de X-Trial perquè s’ha suspès una de les dues proves que faltaven per finalitzar el campionat en el mes d’octubre. La Federació Internacional de Motociclisme ha anunciat que el GP de França que s’havia de disputar el 21 d’octubre i tancava el campionat s’ha suspès. Ara només queda una cursa del mundial de X-Trial 2022 que es disputarà el 8 de octubre en el Poliesportiu d’Andorra la Vella.

El pilot pierenc de l’equip Repsol Honda i la seva Montesa han guanyat totes les proves de la temporada indoor que s’han fet fins ara –Niça, Chalon sur Saone, Madrid i Barcelona–; i té una diferència de 30 punts sobre Adam Raga. Com que ara nomésfalta una prova, només queden 22 punts en joc i Toni Bou és el campió de manera matemàtica. El català ja suma 31 títols mundials, 16 en indoor i 15 a l’aire lliure. En el mundial 2022 de l’aire lliure va lider destacat i està a tocar de tornara guanyar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)