MotoGP

Marc Márquez anirà a Misano per fer els test programats per la setmana vinent

El braç dret del cerverí ha respost molt bé després dels entrenaments a Motorland

L’equip Repsol Honda ha confirmat que Marc Márquez viatjarà al circuit de Misano per estar present i pilotar l’Honda oficial RC213V en els tests de MotoGP que estan programats per dimarts i dimecres de la setmana vinent. El cerverí va quedar satisfet dels entrenaments que ha fet aquesta setmana en el circuit de Motorland a l’Aragó.

Marc Márquez ha fet dues proves positives amb una Honda CBR600RR, el 31 d’agost i avui mateix, i ja té un coneixement clar de com respon el seu braç sobre una moto després de la seva quarta operació. Ha quedat satisfet amb l’evolució del seu húmer dret. El vuit vegades campió del món te prevista la seva arribada a Misano avui al vespre per observar i treballar de nou al costat del Repsol Honda Team i HRC en el GP de San Marino. Marc Márquez haurà de passar una revisió per part dels metges del mundial i aconseguir l’OK per poder fer els test dimarts i dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)