MotoGP

Marc Márquez diu que no té dolors que el limitin, però sí molèsties

El cerverí es posarà a prova en els test de la setmana vinent a Misano

Marc Márquez es va mostrar caut, però serè en la seva propera reaparició als circuits en els test de MotoGP del pròxim dimarts en el circuit de Misano, en reconèixer que no té dolors que li limitin, però sí molèsties. “Hi ha d’haver molèsties en un braç amb quatre operacions. No hi ha miracles i no existeixen en un braç que s’ha obert quatre vegades i més l’espatlla, ja que sí que hi ha molèsties. Però no hi ha dolors que em limitin” ha explicat. “No hi ha limitacions i això és el més important que estic notant, però sí que és cert que encara no tinc el braç com vull i queden hores i mesos de feina, però veig que hi ha una evolució i per això estic content. I sóc positiu ja que els doctors em donen la tranquil·litat que no serà qüestió d’una setmana o de dos, sinó de dos o tres mesos més d’evolució constant per a l’hivern acabar de polir bé els detalls per començar en condicions el 2023” afirma Marc Márquez

Respecte a tornar a pujar a la moto ha comentat: “Encara estic pilotant amb dificultat. El primer dia que vaig provar la moto em costava el tacte de l’accelerador i del fre, el braç no anava del tot fi, però va ser a la primera tanda, després va anar cada vegada millor, però encara queda feina per fer, per això de moment he confirmat la meva presència dimarts al test i després veurem dimecres com m’aixeco i si puc rodar o no” ha explicat sincer el pilot de Repsol Honda. “L’objectiu inicial del test és provar-me a mi, aquest és el principal objectiu, el número u. Si em provo i estic mig bé i puc rodar en uns temps decents i en unes condicions bones, doncs llavors la prioritat serà treballar per a Honda” reconeix el vuit vegades campió del món. Marc Márquez ha insistit que la seva principal preocupació és el físic, la seva persona, “i tornar a ser un pilot competitiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)