MotoGP

Marc Márquez torna a pujar a una MotoGP 100 dies després de l’aturada per operar-se

El cerverí està fent els tests oficials en el circuit de Misano

Marc Márquez ha tornat a pujar a una moto oficial de MotoGP i està fent els test oficials de la màxima categoria en el circuit de Misano. El cerverí fa 100 dies que no pujava a la seva Honda RC213V, des que el 9 de maig va disputar el GP d’Itàlia. Després es va operar per quarta vegada del seu húmer dret i fins ara ha anat fent recuperació. La setmana passada ja va fer un parell de sessions d’entrenament amb una Honda que no era de competició en el circuit MotorLand d’Aragó i en aquests test s’ha tornat a trobar amb una moto de la categoria MotoGP.

Marc Márquez s’ha provat a ell mateix en les primeres voltes en que ha sortit al circuit per veure com estava, i després ja ha començat a provar coses per la Honda i ha completat 39 voltes. També s’ha pujat a la Honda del 2023.

El millor temps de les dues sessions l’ha fet Francesco Bagnaia a la tarda amb 1:31.292, mentre que el millor del matí havia estat Aleix Espargaró (Aprilia) amb 1:31.531 que no ha millorat a la tarda, i ha estat el tercer temps del dia. Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat amb el cinquè registre (1:31.557). Marc Márquez (Honda) ha fet el 18è temps (1:32.395) dels 28 pilots que han estant provant. Els tests del circuit de Misano continuaran demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)