MotoGP

Marc Márquez diu que els tests de Misano li han anat molt bé

No s’ha pronunciat sobre si estarà en la propera cursa en el GP d’Aragó

Marc Márquez ha quedat satisfet dels test de MotoGP que ha fet sobre la seva Honda RC213V en el circuit de Misano durant dos dies, i ha dit que la valoració: “és molt bona per als meus interessos, perquè el que buscava en aquest test era retrobar sensacions, veure com estava el braç i la posició amb moto ha estat molt bona”. El cerverí, que feia 100 dies que no pujava a una moto de competició s’ha anat dosificant: “Lògicament, quan ha arribat la fatiga, per exemple aquesta tarda, ja em costava força i el meu ritme ha estat més lent, simplement donar voltes, perquè em costava fins a tocar amb el colze en alguns revolts, que és un dels meus punts forts, però en general ha estat molt positiu per a mi i per al projecte, ja que hem provat coses per a l’any que ve, però queda molta feina per fer”.

El pilot de Repsol Honda no s’ha pronunciat sobre la possibilitat de participar la setmana vinent en el GP d’Aragó: “el millor entrenament és estar en moto, és on treballen els músculs específics, el que passa és que has de tenir una mínima base i aquest segon dia, a la tarda, he començat a treballar amb el braç ja d’una manera que no era natural i llavors surten les irritacions, perquè se m’ha acabat la força”. Marc Márquez ha explicat que en els propers dies han de veure si podem fer un pas més endavant pel que fa a la força i ha explicat: “si sóc aquí al test és perquè la meva intenció és tornar com més aviat millor, quan tingui garanties d’acabar una carrera”.

Tot i el seu rendiment Marc Márquez ha sigut sincer en assegurar que encara li falta molt per estar bé i que la tanda més llarga que ha fet han sigut set voltes, i que cada vegada que sortia li costava escalfar i agafar confiança amb el cos i amb el braç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)