Fórmula 1

Rècord de curses amb un total de 24 en el mundial de Fórmula 1 de l’any 2023

El GP d’Espanya en el circuit de Barcelona-Catalunya es disputarà el 4 de juny

El calendari del mundial de la Fórmula 1 per l’any 2023 s’ha aprovat i comptarà amb un rècord de 24 curses. La Federació Internacional d’Automobilisme l’ha aprovat i començarà el 5 de març del 2023 amb el GP de Bahrain i finalitzarà el 26 de novembre amb el GP d’Abu Dhabi. El GP d’Espanya es disputarà en el Circuit Barcelona-Catalunya el 4 de juny.

Per a la propera temporada tornaran els grans premis de la Xina i de Qatar i és disputarà per primer cop el GP de Las Vegas pels carrers de la ciutat. De les curses d’enguany no està present en el calendari, com es preveia, el GP de França.

Les curses i les dates són les següents:

GP de Bahrain el 5 de març; GP de l’Aràbia Saudita el 19 de març; GP d’Austràlia el 2 d’abril; GP de la Xina el 16 d’abril; GP de l’Azerbaidjan el 30 d’abril; GP de Miami el 7 de maig; GP d’Emília Romagna el 21 de maig; GP de Mònaco el 28 de maig; GP d’Espanya el 4 de juny; GP del Canadà el 18 de juny; GP d’Àustria el 2 de juliol; GP de la Gran Bretanya el 9 de juliol; GP d’Hongria el 23 de juliol; GP de Bèlgica el 30 de juliol; GP dels Països Baixos el 27 d’agost; GP d’Itàlia el 3 de setembre; GP de Singapur el 17 de setembre; GP del Japó el 24 de setembre; GP de Qatar el 8 d’octubre; GP dels Estats Units el 22 d’octubre; GP de Mèxic el 29 d’octubre; GP del Brasil el 5 de novembre; GP de Las Vegas el 18 de novembre; GP d’Abu Dhabi el 26 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)