MotoGP

Ogura s’exhibeix, guanya a casa i es situa a dos punts del líder del mundial

Arenas remunta i finalitza vuitè en Moto2 en el GP del Japó

Ai Ogura (Kalex) ha estat profeta a la seva terra i després de fer tot una exhibició ha guanyat a casa, davant la seva afició, el GP del Japó. Des de l’any 2006 cap pilot japonès havia aconseguit la victòria al Japó. Amb aquest triomf Ai Ogura s’ha situat a només dos punts del líder del mundial de Moto2, Augusto Fernández (Kalex), que ha finalitzat segon. Ogura ha fet una gran sortida i del tretzè lloc a passat al sisè en la primera volta. Després s’ha beneficiat de les caigudes del murcià Fermín Aldeguer (Boscoscuro), que anava segon, i del valencià Aron Canet (Kalex), que era el primer. A deu voltes del final el japonès s’ha situat primer i ha anat en solitari cap a la victòria. El mallorquí Augusto Fernández ha remuntat més poc a poc i de l’onzè plaça ha passat a la segona posició final i ha mantingut el lideratge de la categoria.

Albert Arenas (Kalex) ha protagonitzat una bona remuntada i des de la dissetena plaça en la graella de sortida ha anat superant rivals fins acabar en la vuitena. Jeremy Alcoba (Kalex) ha sortit l’últim, el 28è, ha remuntat fins la quinzena plaça, però ha caigut en la darrera volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)