Superbikes

Tres de tres en el GP de Catalunya

Motor. Bautista també guanya les curses a l’esprint i la segona llarga de ‘superbike’, amb Vierge setè i sisè

Álvaro Bautista va ser el dominador absolut del GP de Catalunya de superbike que es va disputat al Circuit Barcelona-Catalunya i va guanyar les tres curses del cap de setmana. En la jornada d’ahir, el pilot de Talavera de la Reina i la seva Ducati es va imposar en la superpole race, la cursa a l’esprint de només deu voltes, i en la segona cursa llarga de 20 voltes. El català Xavi Vierge (Honda) va ocupar la setena posició en la primera i en la segona va fer un bon sisè lloc.

Amb aquestes tres victòries del cap de setmana, Álvaro Bautista va ampliar encara més l’avantatge en la general del mundial i es va apropar al títol. Supera per 59 punts el segon classificat, Toprak Razgatlioglu (Yamaha), que és l’actual campió i defensa el títol. El turc va ser quart en la cursa a l’esprint, mentre que en la segona llarga va pujar a la tercera plaça del podi. El tercer de la general del mundial, Jonathan Rea (Kawasaki), ara és a 67 punts. El nord-irlandès va acabar segon en la cursa ràpida del matí i, després de fer varies errades, es va quedar sense pujar al podi; va ser quart, en la del migdia.

El pilot de Santa Maria de Palautordera, Òscar Gutiérrez (Kawasaki), convidat a aquest gran premi, va ser el divuitè en la primera prova i no va poder finalitzar la segona cursa.

‘Superpole race’
1r A. Bautista (Ducati) 16:59.889
2n J. Rea (Kawasaki) a 1.1.85
3r S. Lowes (Kawasaki) a 1.377
7è X. Vierge (Honda) a 10.637
Cursa 2
1r A. Bautista (Ducati) 34:15.354
2n M. Rinaldi (Ducati) a 8.103
3r T. Razgatlioglu (Yamaha) a 9.090
6è X. Vierge (Honda) a 20.320
Mundial
1r A. Bautista (Ducati) 394 pts
2n T. Razgatlioglu (Yamaha) 335 pts
3r J. Rea (Kawasaki) 327 pts
10è X. Vierge (Honda) 99 pts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)