MotoGP

L’Índia s’estrenarà en el mundial de motociclisme l’any 2023

És un dels mercats més importants en el món de les motos

L’Índia debutarà al campionat del món de motociclisme a partir de 2023 i ho farà al circuit de Buddh, han anunciat avui els organitzadors de la competició. “Estem molt orgullosos d’anunciar que el Circuit Internacional de Buddh estarà al calendari del 2023 ja que l’Índia és un mercat clau per a la indústria del motociclisme i, per tant, per extensió, per a MotoGP com a màxima expressió de la competició al món de les dues rodes” ha manifestat Carmelo Ezpeleta, màxim responsable de Dorna.

L’Índia té una població de més de 1.400 milions de persones i més de 200 milions de motocicletes a les seves carreteres que representa el 75 per cent del total de vehicles utilitzats diàriament. Això la converteix en un dels mercats més importants del món i en un punt clau per als fabricants.

El circuit internacional de Buddh, situat a Uttar Pradesh al sud de Nova Delhi, ha estat l’escollit per acollir una de les proves puntuables del mundial del 2023.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)