MotoGP

Albert Arenas fitxa pel Red Bull KTM Ajo de Moto2 per l’any 2023

El gironí complirà el seu tercer any a la categoria i serà el company de Pedro Acosta

L’equip Red Bull KTM Ajo ha fet oficial que Albert Arenas estarà en el seu equip de Moto2 la propera temporada 2023. El gironí, actualment en l’Inde Gas Gas Aspar Team, serà el company de Pedro Acosta, que continua un any més a l’equip. La propera temporada seran companys d’equip el campió mundial de Moto3 de l’any 2020, Arenas, i el campió mundial de Moto3 de l’any 2021, Acosta.

Albert Arenas, de 25 anys, complirà el seu tercer any a Moto2 i ho afrontarà amb moltes ganes. El gironí ha explicat d’aquest fitxatge: “Estic molt feliç i emocionat d’unir-me a Red Bull KTM All la temporada que ve. Sé què significa ser part d’aquest projecte i crec que compartim els mateixos valors. El meu ADN és el mateix que aquest equip. Vull agrair a Aki Ajo, KTM i Red Bull la confiança que han dipositat en mi per fer-ho possible. Ara és el moment de centrar-nos en les curses que queden d’aquesta temporada, continuar creixent i estar preparats pel que ve el 2023”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)