Més motor

Belén Garcia és quarta a Singapur en les WSeries

La catalana Belén Garcia, que sortia quarta, ha acabat en la quarta posició del Gran Premi de Singapur de les WSeries, que han tornat després de dos mesos. La vencedora de la setena cursa de les deu previstes en el campionat ha estat la neerlandesa Beitske Visser, la britànica Alice Powell ha estat segona i l’alacantina Marta Garcia ha completat el podi en la tercera posició. La pilot de l’Ametlla de Vallès referma el seu bon moment després d’haver estat segona al circuit Paul Ricard en la cursa precedent.

La britànica Jamie Chadwick, líder del campionat i que avui tenia fins i tot possibilitats de celebrar el títol, ha tingut una accident i ha hagut de retirar-se, fet que reobre la lluita pel campionat, ja que Visser és ara segona a 50 punts quan falten tres curses i Powell és tercera a 58 punts. El safety car ha entrat a la pista i la cursa s’ha reprès amb 20 segons de temps i una volta i amenaça de pluja, però ja no hi ha hagut més incidències.

El circuit de les Amèriques d’Austin (EUA) serà el 23 d’octubre la seu de la pròxima cita del campionat, que s’acabarà a Mèxic amb una doble cita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)