Fórmula 1

Els Mercedes, amb Russell al capdavant, són els més ràpids sota l’aigua a Suzuka

Alonso fa el tercer millor temps del dia en el GP del Japó

Els Mercedes de George Russell i Lewis Hamilton han sigut els més ràpids el primer dia d’entrenaments del GP del Japó, que s’han disputat sota la pluja. Russell ha marcat el millor registre en la sessió de la tarda amb 1:41.935 i ha superat al seu company d’equip per dues dècimes. El tercer en la combinada de temps del dia ha estat Fernando Alonso (Alpine) que ha estat el millor en la sessió del matí amb 1:42.248.

Carlos Sainz i Charles Leclerc (Ferrari) també han fet els seus millors temps al matí i han acabat quart i cinquè del dia a més de cinc i sis dècimes del millor registre. El madrileny ha estat un dels pilots que ha donat més voltes a una pista mullada amb 23 a la tarda i 15 al matí. En la segona sessió també ha estat molt sobre la pista el campió mundial Max Verstappen (Red Bull) que ha fet 24 voltes i ha aconseguit el tercer temps de la sessió i el sisè del dia amb 1:42.786, a més de vuit dècimes del millor temps. El neerlandès, que pot revalidar el títol en aquest gran premi, només havia fet quatre voltes al matí i a la tarda no ha sortir a pista en la primera mitja hora, però després s’ha dedicat a buscar un bon ritme sobre un asfalt mullat, ja que per la cursa de diumenge hi ha previsió de pluja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)