MotoGP

Els aspirants al mundial de MotoGP acaben el primer del GP d’Austràlia molt junts

Johan Zarco és el més ràpid en el circuit de Phillip Island

Els tres aspirants al títol de MotoGP han acabat el primer dia d’entrenaments del GP d’Austràlia molt junts, amb només dues dècimes de marge enre ells. Les dues sessions han estat liderades per Johann Zarco (Ducati), que ha acabat el dia amb 1:29.475 i només 38 mil·lèsimes de marge respecte Marc Bezzecchi (Ducati). Tercer ha estat Pol Espargaró (Honda) a 52 mil·lèsimes.

Fabio Quartararo (Yamaha), el líder del mundial, ha fet el quart millor registre (1:29.614) a poc més d’una dècima del més ràpid. El seu gran rival pel títol, Francesco Bagnaia (Ducati), ha sigut vuitè (1:29.838) a tres dècimes, mentre que just davant de l’italià ha acabat Aleix Espargaró (Aprilia), també a tres dècimes (1:29.832) del primer. Maverick Viñales (Aprilia) i Marc Márquez (Honda) han ocupat el cinquè i el sisè lloc en la llista de temps el primer dia en el circuit de Phillip Island.

L’anglès Jake Dixon (Kalex) ha estat el més ràpid del dia en Moto2 (1:33.767) i ha superat per gairebé quatre dècimes el murcià Fermín Aldeguer (Boscoscuro). El líder del mundial, el mallorquí Augusto Fernández (Kalex) ha acabat setè a més de vuit dècimes i el seu rival pel títol, el japonès Ai Ogura (Kalex) no ha trobat el ritme i només ha estat el dissetè a a més d’un segon i tres dècimes. Albert Arenas (Kalex) ha fet el desè temps a un segon, el gironí ha tingut problemes amb el fre davanter i ha pogut rodar poc. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet el divuitè temps.

La primera jornada d’entrenaments de Moto3 ha finalitzat amb domini japonès, amb Ayumu Sasaki (Husqvarna) fent el millor temps (1:37.797), i Tatsuki Suzuki (Honda) a menys de dues dècimes. El líder del mundial, que pot guanyar el títol en aquest gran premi, el mallorquí Izan Guevara (GasGas) ha acabat el dia amb el quart millor temps a mig segon. El català Xavier Artigas (CFMoto) ha fet el 23è registre a més de dos segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)