Fórmula 1

Àlex Palou farà amb McLaren els lliures 1 del GP de Les Amèriques

Es disputarà en el circuit d’Austin del 21 al 24 d’octubre

L’equip McLaren de Fórmula 1 ha anunciat que el català Àlex Palou correrà amb un dels seus cotxes la primera sessió d’entrenaments lliures del GP de les Amèriques que es disputarà la setmana que ve, del 21 al 24 d’octubre, al circuit d’Austin (Texas). “Estic molt emocionat per debutar en un cap de setmana de F1. És genial conduir als Estats Units davant dels aficionats que m’han vist córrer a la IndyCar. Després d’haver conduït el McLaren MCL35M de 2021 en algunes proves, estic desitjant posar el MCL36 a prova. Vull ajudar l’equip en la seva preparació per al GP dels Estats Units del 2022” ha manifestat el pilot de Sant Antoni de Vilamajor en el comunicat de McLaren.

Aquesta serà l’estrena oficial d’Àlex Palou, campió de l’IndyCar el 2021, en el mundial de Fórmula 1. Aquesta oportunitat arriba després que es resolgués la disputa entre McLaren i Chip Ganassi, l’equip del català a l’IndyCar. Àlex Palou seguirà corrent al campionat nord-americà de monoplaces amb Ganassi, i alhora està tenint l’oportunitat de fer test amb McLaren i els seus cotxes de Fórmula 1. McLaren també ha confirmat la presència del mexicà Pato O’Ward en els lliures 1 del GP d’Abu Dhabi, que tancarà la temporada del 18 al 20 de novembre.

Els dos pilots han fet un parell de proves privades en el Circuit de Barcelona-Catalunya i en el Red Bull Ring d’Àustria amb el monoplaça de McLaren de l’any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)