MotoGP

Bagnaia guanya i té el títol mundial de MotoGP a tocar, a només 2 punts

Aleix Espargaró acaba onzè i ja no té possibilitats

Francesco Bagnaia (Ducati) ha guanyat el GP de Malàisia i té el títol mundial de MotoGP a tocar, a només dos punts. La tercera posició de Fabio Quartararo (Yamaha) ha evitat que l’italià celebrés el títol en el circuit de Sepang i s’haurà d’esperar al 4 de novembre en el GP de València. Francesco Bagnaia suma 258 punts i en té 23 d’avantatge sobre el francès quan només queda una cursa i 25 punts en joc. Fabio Quartararo ha fet una bona cursa, malgrat la fractura que té en el dit del mig de la mà esquerra. Aleix Espargaró (Aprilia) ha acabat en l’onzena plaça i ja no té possibilitats de ser campió.

Francesco Bagnaia ha fet una gran sortida i de la novena posició s’ha situat segon en el segon revolt. Per davant Jorge Martín ha posat un ritme molt alt, però ha caigut en la sisena volta. A partir d’aquí l’italià ha controlat la cursa, tot i que Enea Bastianini (Ducati) l’ha superat i ha liderat unes voltes la prova. Bagnaia s’ha tornat a posar al davant a set voltes del final i ha sumat la seva setena victòria de la temporada.

Àlex Rins (Suzuki) ha acabat en la cinquena posició, mentre que Marc Márquez (Honda) ha acabat setè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)