MotoGP

Marc Márquez diu que la velocitat hi és, però que vol guanyar i també necessita la moto

El cerverí ha manifestat en un acte d’Estrella Galícia 0,0 que confia en Honda

Marc Márquez (Repsol Honda) ha afirmat que ha recuperat la velocitat amb la moto i que ara l’ha d’acompanyar la màquina per poder aspirar al seu setè títol a MotoGP. El cerverí ho ha manifestat en un acte d’un dels seus patrocinadors, Estrella Galícia 0,0, juntament amb el pilot de Fórmula 1 Carlos Sainz. “La velocitat hi és, però no em val amb velocitat, vull guanyar i com més t’ajudi la màquina, millor serà” ha comentat Marc Márquez, i també ha indicat: “sempre exigeixes el màxim al teu equip, a la teva marca”.

No s’ha mostrat del tot content amb el rendiment de la nova moto, però ha dit que espera que millori. “No diré cap novetat que el test de València no va ser com esperava. Vaig estar també al Japó cinc dies, vaig tenir moltes reunions i la intenció de millorar hi és”. Marc Márquez també ha diu que confia en Honda i en l’equip humà que està treballant en la nova moto. El vuit vegades campió mundial també ha afirmat: que la seva intenció: “és lluitar per un Mundial” i ha comentat que des del gener treballarà “més en conjunt per arribar personalment al seu màxim i després a final de temporada ja veurem on som”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)