Dakar

Al-Attiyah guanya per un mínim marge de 14 segons a Van Loon en cotxes

Sainz i Cruz acaben tercers en la segona etapa del Dakar i mantenen el primer lloc

Nasser Al-Attiyah i el seu copilot Mathieu Baumel (Toyota) han aconseguit la victòria en cotxes en la segona etapa del Dakar amb 5h00:26 i han pujat fins a la segona posició de la general. El qatarià, guanyador l’any passat i amb quatre triomfs en el seu palmarès, ha estat el millor en els darrers 100 km de l’especial de 430 km entre Sea Camp i Alula i ha remuntat la desavantatge que tenia fins llavors. El seu triomf ha estat molt ajustat ja que ha superat per només 14 segons el neerlandès Erik Van Loon i el copilot Francès Sébastien Delaunay (Toyota), que han fet una gran etapa. Carlos Sainz i Lucas Cruz (Audi) han estat entre els primers durant tota l’etapa i han finalitzat en el tercer lloc 5:05 del guanyador.

Nasser Al-Attiyah ha pujat fins el segon lloc de la general i ara està a 2:12 de Carlos Sainz i Lucas Cruz, que mantenen el lideratge. En la tercera posició de la general s’han situar els francesos Mathieu Serradori i Loic Minaudier (Century), que han acabat tercers del dia (a 11:29) i estan a 24:55 en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)