Dakar

Laia Sanz té l’Astara reparat i pot sortir en la sisena etapa del Dakar

Els mecànics de l’equip han treballat tota la nit després de l’espectacular accident que va patir ahir

Laia Sanz ha iniciat la sisena etapa del Dakar després de reparar a temps el seu Astara. La pilot de Corberà de Llobregat i el seu copilot italià Maurizio Gueriri van finalitzar la cinquena etapa després del seu espectacular accident que va deixar molt malmès el seu vehicle. Gràcies al seu camió d’assistència de Xavier Lacoste, Juan Francisco Silva i Josep Maria Fontdevila, i a l’ajuda del seus companys d’equip Sergio Vallejo i Mario González van fer una reparació d’emergencia per poder continuar en la cursa.

Laia Sanz i Maurizio Gerini van arribar a la meta de nit i a 7h07:26 del primer classificat i amb 15 minuts de penalització. Els mecànics de l’equip Astara han treballat tota la nit per poder deixar el cotxe en condicions i superar el control de seguretat de l’organització. La catalana i l’italià han arribat a temps a la sortida, han sortit des de la posició 121 i ja estan en plena etapa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)