Ral·lis

El X Ral·li Lloret de Mar, avui i demà, amb 140 inscrits

Motor. Els participants hauran de completar 177 km de trams cronometrats amb l’epicentre al passeig Marítim de la vila selvatana

El 10è Ral·li de Lloret, puntuable per al campionat de Catalunya, es disputa avui i demà amb 177 quilòmetres cronometrats i 140 inscrits i enceta el campionat català i l’estatal organitzat per V-Line Org. Arrenca amb el tram de Tossa-Cadiretes (19,2 km). Seguiran els especials dels Àngels (15,7), també en la versió més llarga, i Santa Pellaia (9,9), tots dos ja fosc. El segon bucle es durà a terme ben entrada la nit. Demà la prova es desplaçarà als coneguts trams de Cladells (14,6), Sant Hilari–Collsaplana (16), com a principal incorporació, i Osor (13), també amb dues passades. El passeig Marítim de Lloret serà el marc dels podis i el parc tancat. Una de les grans atraccions serà veure el debut a l’Estat del pilot osonenc de 15 anys Gil Membrado (Ford Fiesta).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)