MotoGP

Viñales acaba els tests de MotoGP de Sepang amb el tercer registre

Els sis pilots catalans milloren els seus temps el darrer dia de proves

L’últim dia dels tests de MotoGP que s’han fet en el circuit de Sepang ha estat productiu per les marques i els pilots, i el sis catalans han millorat els seus registres dels dies anteriors. Maverick Viñales ha tornat a demostrar que la seva Aprilia està en un bon moment i ha marcat el tercer temps del dia i de tots els tests amb 1:58036. El rosinc s’ha quedat a una dècima i mitja del millor registre de Luca Marini (Ducati) amb 1:57.889, i a 67 mil·lèsimes del campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati), que ha fet el segon temps (1:57.969).

Les Ducati han dominat i set motos de la marca italiana han estat entre els deu millors. Només s’han situat entre elles les dues Aprilia i l’Honda de Marc Márquez. Aleix Espargaró ha acabat amb el sisè temps (1:58.307) a quatre dècimes del millor, mentre que Àlex Márquez amb la seva nova Ducati ha ocupat el novè lloc (1:58.385), i el seu germà Marc ha estat desè amb 1:58.666, a més de set dècimes del millor temps.

Pol Espargaró (Gas Gas) ha acabar tretzè (1:58.797), mentre que Àlex Rins (Honda) ha ocupat la dinovena plaça (1:58.932).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)