MotoGP

La presentació en societat

MotoGP. Els pilots fan la sessió fotogràfica abans d’encetar avui el curs a Portugal. Aleix Espargaró, operat fa deu dies, és apte, i Marc Márquez diu que la moto ha millorat “una mica”

El primer dia del GP de Portugal va ser tota una presentació en societat dels pilots i les motos de les tres categories. Es van fer les fotos oficials i es va atendre la premsa d’una manera informal a sobre la pista per explicar les sensacions abans de començar la llarga temporada de 21 grans premis amb 42 curses, ja que hi ha la novetat de la prova esprint els dissabtes.

Aleix Espargaró, que va ser declarat apte per competir després de l’operació que li van fer fa deu dies, va explicar que està molt bé del braç i content de poder disputar la cursa. També va afirmar: “Estic més il·lusionat que mai, aquest any tenim la base de l’any passat.” El seu company d’equip a Aprilia, Maverick Viñales, també es va mostrar emocionat i amb ganes de començar, i va reconèixer que estava nerviós perquè per a ell és un any important. Pel que fa als seus objectius, va dir: “Lluitar pel títol depèn de moltes coses, sí que lluitarem cada cap de setmana al màxim.”

Marc Márquez va manifestar que arriba bé físicament a la primera cursa i va dir: “La pretemporada ha estat completa i la moto ha millorat una mica, a veure si podem estar al davant.” El seu germà, Àlex Márquez, que ha anat a Ducati, va explicar com es troba amb la nova moto: “Té bona pinta, estic il·lusionat i motivat. Queda molt per fer i toco de peus a terra.” Àlex Rins va comentar la seva arribada al segon equip d’Honda: “Estic intentant fer el màxim, amb el que tenim aniré al màxim.” Pol Espargaró té ganes de començar: “Moto nova, fàbrica nova, és bastant excitant.” Va dir que vol gaudir i que perquè els resultats surtin s’ha de treballar, però també gaudir amb el que fas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)