MotoGP

Segon temps de Viñales i forta caiguda de Pol Espargaró, al que el traslladen a l’hospital

Miller fa el millor registre el primer dia del GP de Portugal

Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat amb el segon temps la primera jornada d’entrenaments de MotoGP en el GP de Portugal. El rosinc ha fet 1:37.746 i s’ha quedat a només 37 mil·lèsimes del millor registre que ha fet l’australià Jack Miller (KTM). La nota negativa ha estat la forta caiguda de Pol Espargaró (GasGas), que ha estat traslladat a l’Hospital de Faro. El granollerí pateix una forta contusió politraumàtica a la columna i una contusió pulmonar. S’ha descartat lesions medul·lars, mou les cames i els braços, i el pilot ha estat conscient en tot moment.

El germà de Pol, Aleix, ha finalitzat amb la seva aprilia amb el novè temps a mig segon del millor. Han quedat fora de la Q2 de demà Àlex Márquez (Ducati) amb l’onzè temps, i que havia estat el millor al matí, Àlex Rins (Honda) que ha acabat tretzè i Marc Márquez (Honda), el catorzè.

Jeremy Alcoba (Kalex) ha estat el millor català en la primera jornada d’entrenaments de Moto2 al marcat el quinzè millor registre amb 1:43.446. El tortosí s’ha quedat a més d’un segon (1.055) del millor temps que ha fet Pedro Acosta (Kalex) amb 1:42.391. El company d’equip del murcià, el gironí Albert Arenas ha acabat amb el dissetè registre (1:43.496), també a més d’un segon (1.105). El rubinenc Jordi Torres (Kalex) està substituint a Izan Guevara, que ha estat operat, i ha fet el 28è temps (1:45.476).

El pilot de Sant Andreu de la barca Xavier Artigas (CFMoto) ha finalitzat amb l’onzè temps de Moto3 i s’ha quedat a vuit dècimes del millor registre que ha marcat l’alacantí Daniel Holgado (KTM) amb 1:47.320).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)