MotoGP

Pol Espargaró té fractura de mandíbula, de dues vèrtebres i contusions

El director mèdic del mundial de MotoGP ha fet un comunicat aquest matí

Pol Espargaró (GasGas), que va patir una forta caiguda durant la segona tanda d’entrenaments del GP de Portugal de MotoGP, pateix una fractura de mandíbula, a més de la d’una vèrtebra cervical i una altra de dorsal i múltiples contusions amb traumatisme pulmonar fort. El pilot granollerí està estable i tranquil a l’Hospital de Faro, on va ser traslladat ahir.

El director mèdic del mundial, Ángel Charte, ha facilitat aquest matí un comunicat mèdic en què s’indica que el pilot pateix “una fractura mandibular amb afectació de l’articulació tempor mandibular”. Contusió pulmonar. Una petita fractura estable i no desplaçada de la vèrtebra cervical 5. Fractura d’una vèrtebra dorsal amb un gran component edematós i inflamatori”. A més, Charte ha confirmat que Pol Espargaró ha passat “una nit estable i amb constants normals, si bé roman a la unitat de semi-crítics i estarà en observació més temps”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)