MotoGP

Operen Marc Márquez de la lesió a la mà, baixa en el GP de l’Argentina

El cerverí va caure en el GP de Portugal de diumenge

Marc Márquez ha estat operat per reparar la fractura del primer metacarpià de la mà dreta que es va fer en la caiguda en el GP de Portugal d’ahir. L’operació ha estat un èxit, però el pilot d’Honda es perdre el segon gran premi de la temporada que es disputarà aquesta setmana a l’Argentina.

Només tornar a Madrid Marc Márquez es va sotmetre a noves proves i se li va diagnosticar una fractura intraarticular desplaçada de la base del primer metacarpià del polze de la mà dreta. Immediatament va passar per la sala d’operacions a l’Hospital Ruber Internacional de Madrid amb el Dr. Ignacio Roger d’Oña.

Segons ha informat el seu equip Repsol Honda la intervenció quirúrgica ha consistit en una reducció tancada de la fractura i la fixació interna de la mateixa amb dos cargols.

Marc Márquez i el Repsol Honda Team han decidit que el pilot es perdi la propera prova del mundial de Moto GP per centrar-se plenament en la recuperació i: “Arribar a les properes cites en les millors condicions possibles”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)