Fórmula 1

Verstappen fa la ‘pole’ per davant d’uns sorprenents Mercedes

Alonso sortirà quart, Sainz cinquè i Pérez des de l’última posició

Max Verstappen i el seu Red Bull continuen demostrant que són els més ràpids i han aconseguit sense problemes la posició preferent en el GP d’Austràlia. El campió mundial ha sumat la 22a pole de la seva carrera i la primera en el circuit d’Albert Park. El neerlandès ha fet un temps d’1:16.732 i ha quedat per davant dels dos Mercedes que han donat la sorpresa en les últimes voltes de la Q3 i s’han situat en la segona i la tercera posició. George Russell s’ha quedat a poc més de dues dècimes i Lewis Hamilton a una mica més de tres i mitja. L’asturià Fernando Alonso (Aston Martin) sortirà des de la quarta posició de la graella mentre que el madrileny Carlos Sainz (Ferrari) ha ocupat la cinquena plaça.

La gran sorpresa de la qualificació ha arribat en la Q1 quan Sergio Pérez (Red Bull), el segon del mundial, s’ha passat de frenada en la tercera volta, ha sortit de la pista i s’ha quedat atrapat en la grava. El mexicà no ha pogut tornar a la pista, ha quedat eliminat a les primeres de canvi i sortirà des de la vintena i última posició de la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)