Trial

Toni Bou busca revalidar el títol

Motor. El mundial de trial comença aquest cap de setmana a Arteixo (Galícia) amb les dues primeres curses, i el campió mundial té molt clar quin ha de ser el seu objectiu

El 32 vegades campió mundial, Toni Bou, té molt clar que el seu objectiu en el campionat del món que comença aquest cap de setmana a Arteixo (Galícia) amb dues curses, una avui i l’altra demà, és revalidar el títol per 17a vegada. El pierenc també té encarrilat el títol del mundial de X-Trial indoor, que s’atura fins a l’octubre.

Toni Bou (Montesa) va explicar en un comunicat del seu equip Repsol Honda: “Afrontem la primera cursa de la temporada outdoor amb moltes ganes. Segur que serà molt disputada perquè els rivals tenen un gran nivell. El nostre objectiu, com en els darrers anys, serà aconseguir el títol del campionat de TrialGP. Tenim la motivació i les ganes.” A banda del pierenc, hi ha tres catalans més en la màxima categoria: el pilot d’Ulldecona Adam Raga (TRRS), que va ser tercer l’any passat; Jeroni Fajardo (Sherco), de Caldes de Malavella, i el terrassenc Aniol Gelabert (Beta).

El mundial tindrà set proves, amb dues curses en cada una. La segona es disputarà a Gouveira (Portugal), el 22 i 23 d’abril, i després es competirà a Motegi (Japó) el 20 i 21 de maig. Al juny hi ha dues proves, el 10 i 11 a Baldasserrona (San Marino), i el 17 i 18 a Sant Julià de Lòria (Andorra). El 22 i 23 de juliol serà el torn de Sestriere (Itàlia) i el mundial acabarà el 2 i 3 de setembre a Vertolaye (França).

També comença el mundial de la màxima categoria femenina, en què hi ha la terrassenca Berta Abellan (Scorpa), subcampiona l’any passat i que vol tornar a lluitar pel títol. El mundial de TrialGP femení només tindrà cinc proves, i les pilots no seran a San Marino ni a Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)