Trial

Jaime Busto sorprèn Toni Bou a Arteixo en l’estrena del mundial

Toni Bou (Montesa) ha iniciat avui la defensa del títol mundial de trial a l’aire lliure a Arteixo (Galícia) amb una segona posició per darrera del pilot basc Jaime Busto (Gas Gas), que sembla disposat a discutir la seva supremacia. El setze cops campió del mon ha fet 13 punts de penalització però Busto ha excel·lit amb 7 –només 2 en la primera volta, en la qual ha marcat diferències–i s’ha adjudicat la victòria en l’estrena del mundial. El podi l’ha completat el gallec Gabriel Marcelli (Montesa), amb 21 punts i l’ulldeconenc Adam Raga (TRRS) ha estat quart amb 23. La segona prova es correrà demà diumenge en el mateix escenari.

En la primera cursa del mundial femení, la vencedora ha estat la terrassenca Berta Abellan (Scorpa), amb només 4 punts de penalització que li han permès superar a la italiana Andrea Sofia Rabino (Beta), amb 9 punts, i a la britànica Emma Bristow (Sherco), que n’ha acumulat 10.

El mundial, amb set cites de dues proves cadascuna –5 en el femení–, es desplaça la setmana vinent a Gouveias (Portugal) , que ja va ser seu del trial de les Nacions del 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)