Més motor

Àlex Palou és cinquè a Long Beach i puja al tercer lloc de la general de l’IndyCar

El català ha fet un bona remuntada en les últimes voltes

Àlex Palou (Chip Ganassi) ha finalitzat en la cinquena posició de la cursa de Long Beach de l’IndyCar i s’ha situat tercer en la general. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha sortit des del quart lloc de la graella, però ha perdut forces posicions quan ha hagut d’evitar el monoplaça del mexicà Pato O’Ward (Arrow McLaren) que estava al mig de la pista. En les darreres voltes ha protagonitzat una bona remuntada. En la general Àlex Palou es tercer i suma 91 punt i està a quatre del segon classificat, Pato O’Ward, que ha acabat dissetè i ha perdut el lideratge. El nou primer de la general és el company d’equip del català, el suec Marcus Ericsson, que treu 19 punts a Palou.

La victòria ha estat pel nord-americà Kyle Kirkwood (Andretti Autosport), la primera que aconsegueix. Kirkwood ha sortit des de la primera plaça de la graella i ha aconseguit el triomf després de mantenir una gran lluita en les darreres voltes amb el seu company d’equip, el francès Romain Grosjean.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)