MotoGP

Marc Márquez també és baixa en el GP d’Espanya i podria tornar a Le Mans

El valencià Iker Lecuona el substituirà a Jerez

Marc Márquez (Honda) també serà baixa en el GP d’Espanya que es disputa aquest cap de setmana en el circuit de Jerez i està treballant per poder tornar en el GP de França que es disputarà a Le Mans el 14 de maig. El cerverí va passar ahir una revisió mèdica a l’Hospital Ruber Internacional per veure com anava la recuperació de l’operació que se li va practicar fa quatre setmanes a la mà dreta. El seu substitut en aquesta ocasió serà el valencià Iker Lecuona de l’equip d’Honda de superbikes. En els dos anteriors grans premis que s’ha perdut va ocupar el seu lloc el pilot alemany Stefan Bradl.

En un comunicat del seu equip el vuit vegades campió mundial explica: “Ahir vam fer un altre TAC i s’ha confirmat que, tot i que la lesió evoluciona favorablement, l’os encara no ha acabat de cicatritzar i córrer a Jerez era arriscat. Juntament amb l’equip mèdic hem decidit no córrer riscos, esperar dues setmanes més i tornar a Le Mans.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)