MotoGP

Aleix Espargaró ho supera tot i fa una gran ‘pole’ en el GP d’Espanya

El granollerí s’adapta molt bé a una pista humida en el circuit de Jerez

Aleix Espargaró (Aprilia) ha fet una gran demostració de saber superar totes les dificultats i ha fet una impressionant posició preferent en el GP d’Espanya en el circuit de Jerez. Just en l’inici de la Q2 ha començat a ploure, però no ha mullat gaire la pista i a cada volta els pilots han anat millorant els seus temps amb els pneumàtics de sec. El granollerí sempre ha estat lluitant pel primer lloc i l’ha aconseguit enm la darrera volta. A més a més en els entrenaments abans de la sessió de qualificació Aleix Espargaró ha hagut d’esquivar un gat que estava al mig de la pista, i dues voltes després ha caigut.

Aleix Espargaró, que ha aconseguit la seva cinquena pole en MotoGP, ha marcat un temps d’1:37.216 i ha superat per dues dècimes l’australià Jack Miller (KTM). Dani Pedrosa, pilot provador de KTM i que té una invitació, ha continuat sorprenent i ha fet el sisè millor registre a tres dècimes del millor temps. Maverick Viñales (Aprilia) sortirà desè, Àlex Márquez (Ducati) dotzè, i Àlex Rins (Honda) divuitè, ja que no ha pogut superar la Q1.

Albert Arenas (Kalex) ha fet una bona tercera sessió d’entrenaments de Moto2, ha mostrat que té un bon ritme i ha acabat amb el quart temps amb 1:41.006. El gironí s’ha quedat a tres dècimes del millor temps del valencià Aron Canet (1:40.640), que ha fet el rècord absolut del circuit. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat amb el dissetè registre (1:41.746) i haurà de fer la Q1. En Moto3 Xavier Artigas (CFMoto) ha fet el sisè temps amb 1:46.061.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)