MotoGP

Bagnaia guanya a Jerez i recupera el lideratge del mundial de MotoGP

Aleix Espargaró, que sortia primer, finalitza en la cinquena plaça

Francesco Bagnaia i la seva Ducati han guanyat el GP d’Espanya que s’ha disputat en el circuit de Jerez i han recuperat el lideratge del mundial de MotoGP. L’italià ha mantingut una bona lluita amb les KTM de Jack Miller, tercer, i de Brad Binder que ha acabat segon. Bagnaia ha avançat el sud-africà a quatre voltes del final i l’ha superat per dues dècimes en la línia de meta. L’italià és el nou líder del mundial amb 87 punts i 22 d’avantatge respecte l’anterior primer classificat, Marco Bezzecchi.

El millor català ha estat Aleix Espargaró (Aprilia), que sortia des de la posició preferent, ha perdut llocs a la sortida i ha finalitzat en la cinquena plaça. El setè lloc l’ha ocupat Dani Pedrosa, el provador e KTM i que ha competit amb una invitació, i just al seu darrera ha acabat Àlex Márquez (Ducati). Maverick Viñales ha abandonat en l’última volta quan anava vuitè i se l’hi ha trencat la cadena de l’Aprilia. Àlex Rins (Honda) ha caigut en la primera volta.

La cursa s’ha aturat amb bandera vermella en la primera volta després d’una caiguda en el segon revolt de Fabio Quartararo (Yamaha) que s’ha emportat per davant a Miguel Oliveira (Aprilia). El portuguès ha passat pel centre mèdic amb mal en el braç esquerra, mentre que el francès, tocat de la cama dreta, ha pogut tornat a prendre la sortida i ha estat sancionat amb una long lap, que ha fet malament i l’ha hagut de repetir. Tot i això ha acabat en la desena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)