Superbikes

Dues victòries més de Bautista en el mundial de Superbike al circuit Barcelona-Catalunya

Ha dominat completament les dues curses. Vierge finalitza en la sisena plaça en la segona

Álvaro Bautista (Ducati), el líder del mundial i actual campió de superbike, ha dominat completament la segona jornada de curses en el circuit de Barcelona-Catalunya i ha aconseguit dues victòries més. El pilot de Talavera de la Reina s’ha imposat en la cursa de la superpole i en la segona cursa llarga. Ja va guanyar la primera cursa dissabte, i ha completat un gran cap de setmana amb tres victòries.

En la cursa del matí a deu voltes Álvaro Bautista s’ha imposat amb més de dos segons d’avantatge al turc Toprak Razgatlioglu (Yamaha). En les últimes voltes ha començat a ploure i el nord-irlandès Jonathan Rea (Kawasaki) ha caigut quan anava segon. En la prova llarga del migdia a 20 voltes el líder del mundial ha tornat a guanyar de manera clara amb més de vuit segons d’avantatge respecte el Toprak Razgatlioglu que ha superat Michael Rinaldi (Ducati) en el darrer revolt.

Xavi Vierge (Honda) ha ocupat la novena posició en la cursa curta, mentre que en la llarga ha acabat en la sisena posició. Isaac Viñales (Kawasaki) ha acabat 20è en la primera i no ha acabat en la segona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)