MotoGP

Aleix Espargaró és el segon més ràpid a Le Mans i Marc Márquez cau dos cops

Aleix Espargaró (Aprilia) ha finalitzat la primera jornada d’entrenaments del GP de França amb el segon millor registre. El granollerí ha fet un temps d’1:31.069 i s’ha quedat a una dècima del millor temps de Jack Miller (Ducati) que ha acabat amb 1:30.950. Marc Márquez (Honda), que ha tornat a la competició després d’un mes i mig allunyat de les pistes per la lesió a la mà que es va fer a Portugal ha acabat amb el vuitè temps (1:31.432) a quatre dècimes, però ha anat per terra dues vegades, la primera en la sessió del matí, i la segona en l’última volta de la tarda.

Maverick Viñales (Aprilia) ha fet el sisè tres a quatre dècimes, mentre que Àlex Márquez (Ducati) ha fet el desè a mig segon i Àlex Rins (Honda), el catorzè registre.

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) ha acabat el dia amb el novè registre d’1:36.844. El gironí s’ha quedar a 0.666 del millor temps que ha aconseguit l’anglès Sam Lowes (Kalex) amb 1:36.178. El murcià Pedro Acosta (Kalex), company d’Albert Arenas, s’ha quedat a només cinc mil·lèsimes del millor temps. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet el 21è temps (1:37.258).

Xavier Artigas (CFMoto) ha fet una gran primers jornada d’entrenaments i ha finalitzat amb el tercer millor temps d’1:42.164. El pilot de Sant Andreu de la Barça s’ha quedat a tres dècimes del valencià Jaume Masiá (Honda) que ha dominat el primer dia amb 1:41.846.

La categoria de MotoE s’estrena en el mundial en aquest gran premi i el rubinenc Jordi Torres ha tancat la jornada d’entrenaments amb el tercer millor registre d’1:41.111, i s’ha quedat a una dècima i mitja del millor temps de l’italià Matteo Ferrari (1:40.953). El barceloní Tito Rabat ha acabat amb el nové registre amb 1:41.707.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)