MotoGP

Marc Márquez fa una qualificació espectacular i sortirà segon a Le Mans

S’ha quedat a només 58 mil·lèsimes de Bagnaia

Marc Márquez (Honda) ha fet una qualificació espectacular i sortirà segon en les curses a l’esprint d¡aquesta tarda i la llarga de demà del GP de França que s’està disputant en el circuit de Le Mans. El vuit vegades campió mundial ha tornat a les pistes després de la seva lesió i un mes i mig sense tocar una moto, i ha mostrat que pot estar al davant. El cerverí ha fet un temps d’1:30.763 i s’ha quedat a només 58 mil·lèsimes del millor registre del campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati) amb 1:30.705.

Les Aprilia han tingut mala fortuna. Maverick Viñales ha fet el millor temps en la primera sortida a pista, però quan sortia per fer la segona tanda se l’hi ha parat la moto, i quan ha tornat a la pista no ha pogut millorar i ha acabat sisè a quatre dècimes. Aleix Espargaró ha caigut en els últims minuts i ha ocupat l’onzena plaça. Àlex Márquez (Ducati) sortirà des de la vuitena posició. Àlex Rins (Honda) s’ha quedat a la Q1 i sortirà divuitè.

Els tercers entrenaments de Moto3 i Moto2 no van fer canviar els pilots classificats per les Q1 i Q2 de les respectives categories. La pista estava humida, sobretot en la categoria petita, però no plovia i poc a poc es va anar assecant. Cap pilot va poder millorar els temps que havia fet en la jornada de divendres. Va servir per provar la moto per si plou en la cursa de demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)