MotoGP

Victòria i segon lloc de Jordi Torres en l’inici del mundial de MotoE

El rubinenc ocupa el primer lloc de la general

Jordi Torres ha guanyat la primera cursa del mundial de MotoE d’aquesta temporada i ha finalitzat en la segona posició en la segona. El pilot rubinenc ha sortit des de la tercera plaça de la graella en les dues curses, i en la primera s’ha mantingut en aquesta posició en les primeres voltes mentre que el valencià Hector Garzó i l’italià Matteo Ferrari lluitaven pel primer lloc. Ferrari ha caigut a quatre voltes del final, i Torres ha atacat en la darrera volta, s’ha situat primer i ha aconseguit la victòria. El barceloní Tito Rabat ha finalitzat en la sisena posició,. Ha sortit des de la tretzena plaça, ha anat de menys a més i també s’ha beneficiat de les caigudes que hi han hagut.

Aquesta és la primera temporada que la categoria MotoE és campionat mundial, el rubinenc la va guanyar dos cops quan s’anomenava copa del món els anys 2020 i 2021.

En la segona cursa Jordi Torres s’ha situat segon en la segona volta per darrera Matteo Ferrari, i quan l’italià ha fet una long lap de penalització ha ocupat el primer lloc. Matteo Ferrari, però tenia un ritme molt alt i ha tornat a atrapar al català, l’ha superat en l’última volta i ha guanyat. Jordi Torres ocupa la primera plaça de la general amb el seu triomf i la segona posició Tito Rabat ha caigut en la segona prova, ha tornat a la pista i ha acabat setzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)