MotoGP

Marc Márquez lluita pel podi i acaba cinquè en la cursa a l’esprint

El madrileny Jorge Martí guanya la prova de dissabte del GP de França

Marc Márquez (Honda) ha finalitzat en la cinquena posició de la cursa a l’esprint del GP de França. El cerverí ha lluitat per pujar al podi, però a quatre voltes del final ha cedit una mica i ha baixat fins a la cinquena plaça. La victòria ha estat pel madrileny Jorge Martin (Ducati), que s’ha escapat molt aviat dels seus rivals i s’ha imposat amb més d’un segon i vuit dècimes al sud-africà Brad Binder (KTM).

Aleix Espargaró (Aprilia) ha finalitzat en la vuitena plaça, mentre que el seu company d’equip Maverick Viñales ha perdut llocs en la sortida i ha acabat novè. Àlex Rins (Honda) ha ocupat l’onzè lloc i Àlex Márquez (Ducati) ha sigut quinzè, després de perdre moltes places en un incident amb Aleix Espargaró quan anava vuitè.

L’anglès Sam Lowes (Kalex) ha fet la segona posició preferent consecutiva en Moto2, amb un temps d’1:35.791. Ha superat per més de dues dècimes al segon, el madrileny Alonso López (Boscoscuro). El gironí Albert Arenas (Kalex) sortirà des de la dotzena plaça, ja que ha finalitzat a set dècimes del millor temps, mentre que el tortosí Jeremy Alcobas (Kalex) s’ha quedat en la Q1 i ocuparà el lloc vint en la graella.

En Moto3 el japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna) ha continuat dominant i ha fet la tercera pole de la temporada amb un temps d’1:41.630. El pilot de Sant Andreu de la Barça Xavier Artigas (CFMoto) ha acabat a gairebé a un segon i sortirà des de la vuitena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)