MotoGP

Bezzecchi guanya i Marc Márquez cau a dues voltes del final quan lluitava pel podi

Aleix Espargaró va de menys a més i és cinquè en el GP de França plagat d’incidents

Marc Márquez (Honda) ha caigut a dues voltes del final del GP de França quan havia lluitat pel podi durant tota la prova. El cerverí ha fet una bona sortida i s’ha situat primer, i després ha mantingut una gran lluita per mantenir la segona plaça amb Jorge Martin (Ducati). Després de que el madrileny el superés a falta de dues voltes Marc Márquez ha anat per terra.

La victòria ha sigut per Marco Bezzecchi (Ducati) en una cursa amb molts incidents i caigudes, i en la que només han finalitzat tretze pilots. La cursa de MotoGP en el circuit de Le Mans, el gran premi número 1.000 de la història del mundial, ha tingut de tot, i més.

En la quarta volta Francesco Bagnaia (Ducati), el campió mundial i actual líder, ha tocat i ha desequilibrat a Maverick Viñales (Aprilia), els dos han anat per terra i han acabat barallant-se al costat de la pista, tot i que després s’han donat la mà. Un volta després Luca Marini (Ducati) ha caigut i Àlex Márquez (Ducati) l’ha tocat i també ha anat per terra. La cursa no ha estat gens afortunada pels catalans, ja que Àlex Rins (Honda) també ha caigut a tretze voltes del final. L’únic que ha finalitzat la prova ha estat Aleix Espargaró (Aprilia) en la cinquena posició. El granollerí ha fet una mala sortida ha passat la primera volta en el catorzè lloc i després ha remuntat, també afavorit per les caigudes dels rivals.

Francesco Bagnaia manté la primera plaça de la general amb només 1 punts d’avantatge sobre Marc Bezzecchi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)