MotoGP

Incidents i caigudes

Motor. Marc Márquez cau a terra a dues voltes del final quan lluitava pel podi. Guanya Bezzecchi i Aleix Espargaró és cinquè a Le Mans

El GP de França, que es va disputar al circuit de Le Mans, va ser el gran premi número 1.000 de la història del mundial de motociclisme i va estar marcat pels incidents i les caigudes, moltes dels pilots catalans. Marc Márquez va caure a dues voltes del final quan lluitava pel podi. El cerverí va sortir bé, es va situar primer, i després va tenir una gran lluita per mantenir la segona plaça amb Jorge Martín. En el moment que el madrileny el va superar a falta de dues voltes Marc Márquez va anar per terra. La victòria va ser per a Marco Bezzecchi en una cursa en la qual només van arribar a meta tretze pilots. Ell mateix va haver de cedir una plaça per pilotatge irresponsable en un avançament a Marc Márquez.

En la quarta volta, Francesco Bagnaia, el campió mundial i actual líder de MotoGP, va tocar i va desequilibrar Maverick Viñales, tots dos van anar per terra i van acabar barallant-se al costat de la pista, tot i que després es van donar la mà. Una volta després Luca Marini estava intentant evitar una caiguda gairebé aturat al mig de la pista, Àlex Márquez el va tocar i tots dos van caure. La cursa no va ser gens afortunada per als catalans, ja que Àlex Rins també va caure a tretze voltes del final. L’únic que va acabar la prova va ser Aleix Espargaró en la cinquena posició. El granollerí va sortir malament, va passar la primera volta catorzè, després va remuntar i també es va veure afavorit per les caigudes dels rivals. Bagnaia manté la primera plaça de la general amb un punt d’avantatge sobre Marc Bezzecchi.

En Moto2, Albert Arenas va caure en la segona volta i el madrileny Manu González i el valencià Aron Canet van topar amb la seva moto i també van anar a terra. Es va mostrar la bandera vermella i la cursa es va reduir de 22 a 14 voltes. Tony Arbolino va guanyar i és el nou líder per la caiguda de Pedro Acosta. Jeremy Alcoba va ser tretzè. Xavier Artigas va estar en el grup capdavanter de Moto3 i va ser setè en una cursa guanyada per l’alacantí Daniel Holgado, el líder del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)