Trial

Toni Bou comença guanyant al Japó i lidera el mundial en solitari

El pierenc suma la tercera victòria de la temporada

Toni Bou (Montesa) s’ha emportat la victòria en la primera jornada del GP del Japó a Motegi i torna a ser el líder en solitari de la general del mundial. El pierenc de l’equip Repsol Honda ha acabat el dia amb 46 punts, i ha superat el basc Jaime Busto (Gas Gas) que n’ha fet 59. La tercera posició l’ha ocupat el pilot d’Ulldecona Adam Raga (TRRS) amb 66 punts. Aniol Gelabert (Beta) ha acabat sisè amb 96 punts.

Aquesta és la tercera victòria de Toni Bou en cinc proves del mundial, i ara suma 94 punts i supera per tres punts Jaime Busto (91). Demà es disputarà la segona prova d’aquest gran premi japonès.

En la categoria femenina la terrassenca Berta Abellan (Scorpa) ha cedit la primera plaça de la general al finalitzar en el segon lloc. La britànica Emma Bristow (Sherco) ha guanyat amb 30 punts i Berta Abellan n’ha fet 41. En la general del mundial la britànica suma 92 punts i la catalana està a un sol punt, amb 91.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)