Fórmula 1

Max Verstappen també és el més ràpid en la segona sessió

Fórmula 1. El pilot de Red Bull marca el millor temps del dia al Circuit de Barcelona-Catalunya, però els registres estan molt ajustats

Max Verstappen no afluixa i també ha fet el millor temps en la segona sessió d’entrenaments lliures del GP de F-1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot de Red Bull ha trencat la barrera de l’1:14, amb un 1:13.907. Fernando Alonso ha enlairat l’Aston Martin fins al segon lloc, ja en l’1:14. Tanmateix, els temps són força ajustats: el vintè i últim classificat, Logan Sargeant (Williams), ha rodat tot just un segon i mig més lent que el líder del mundial. La sessió ha acabat amb el cel força tapat, però no ha arribat a ploure.

Amb els temps tan igualats, han sovintejat les sorpreses. Així, Nico Hülkenberg (Haas) ha estat tercer, al davant del segon Red Bull, de Sergio Pérez. I Esteban Ocon ha tornat a superar els Ferrari amb el millor Alpine. En aquesta segona sessió, Charles Leclerc (sisè) també ha fet servir la nova configuració dels pontons que ha estrenat Carlos Sainz (setè) en la primera, senyal que els tècnics de vermell consideren que l’evolució és una millora. Si més no, han deixat enrere els Mercedes, vuitè (George Russell) i onzè (Lewis Hamilton).

Verstappen ha tornat a ser el pilot més actiu, amb 34 voltes completades.

En la categoria suport de F-3, el barceloní Pepe Martí ha estat el més ràpid en l’entrenament qualificatiu i diumenge començarà la segona cursa des de la posició preferent. Mari Boya ha estat vuitè. Dissabte, la cursa de F-3 amb la graella invertida serà la primera activitat del dia a Montmeló, a les 10.30 h. Pepe Martí sortirà dotzè i Boya, cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)