Fórmula 1

Verstappen fa el triplet i també domina la tercera sessió a Montmeló

Fórmula 1. La pluja arriba al Circuit de Barcelona-Catalunya durant l’últim entrenament lliure, però el líder del mundial té prou temps per tornar a fer seu el primer lloc

Tot just deu minuts de proves amb la pista seca han tingut els pilots en la tercera sessió d’entrenaments lliures del GP de F-1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Max Verstappen n’ha tingut prou per fer el millor temps del cap de setmana fins ara (1:13.664), al davant de l’altre Red Bull, de Sergio Pérez, que també ha baixat d’1:14.

Tot seguit, la sessió s’ha interromput breument per una sortida de pista de Logan Sargeant (Williams), en l’últim revolt. En la represa, els pilots han tornat a la pista amb rodes intermèdies per l’aparició de la pluja. Amb tot, l’asfalt no s’ha arribat a xopar gaire, i els cotxes han acabat la sessió calçats de nou amb cobertes llises.

A les 16 h s’ha de celebrar l’entrenament qualificatiu. La incertesa meteorològica que plana sobre el circuit pot salpebrar la composició de la graella.

En la cursa curta de F-3, disputada al matí, l’aranès Mari Boya ha sumat els primers punts en la categoria amb el setè lloc, just al davant de Pepe Martí, que té la posició preferent de la cursa llarga de demà però aquest matí ha sortit dotzè perquè en la cursa curta s’inverteixen els dotze primers llocs. El vencedor ha estat Zak O’Sullivan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)