Més motor

MOTOR

TRIAL

Fujinami (Montesa), primer líder dels tres dies de Sentigosa

El japonès Takahisa Fujinami (Montesa) va superar Gabriel Reyes (Ossa) i Jordi Pascuet (Gas Gas) en la primera jornada dels clàssics Tres Dies de Trial de Santigosa, amb 158 participants en aquesta 40a edició. Malgrat tot, els tres primers van acabar empatats a punts i Fujinami és líder perquè va aconseguir un zero més després de les 30 zones repartides al llarg de 40 quilòmetres.

El grup de favorits està molt ajustat, ja que Ismael Lobato (Sherco) va penalitzar cinc punts i Dani Oliveras (Ossa), sis. Malgrat tot, Fujinami s'entreveu com a màxim favorit, ja que els seus dos punts de penalització van arribar en un error en la mateixa zona, la penúltima.

Avui es disputa la segona jornada en un circuit ampliat per la zona d'Ogassa –per recordar el traçat de les primeres edicions i tornar als orígens de la competició– que obligarà a les motos a fer un proveïment de carburant durant el recorregut, ja que la capacitat dels dipòsits actuals és insuficient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)