Ral·lis

MOTOR / RAL·LI DE SARDENYA

Ogier pensa en un altre triomf

Vencedor de les dues proves anteriors del mundial de ral·lis, Portugal i Jordània, Sébastien Ogier (Citroën DS3) espera mantenir la ratxa a Sardenya –cinquena prova del campionat– i continuar postulant-se com un ferm candidat al títol. La tercera posició en l'ordre de sortida de l'etapa d'avui, amb trams de notable duresa, el pot afavorir en relació amb els que el precediran, Sébastien Loeb, el seu company d'equip, i Mikko Hirvonen (Ford Fiesta RS). Jari-Matti Latvala (Ford Fiesta RS) torna al ral·li que va guanyar l'any 2009 –l'anterior edició mundialista– onvençut que l'etapa més difícil serà la d'avui.

Debut del Mini WRC.

Més enllà de la lluita entre els favorits i de veure si finalment Petter Solberg (Citroën DS3) –el més ràpid ahir al shakedown– deixa enrere l'adversitat que ha tingut des de l'inici del campionat, el punt d'atenció del Ral·li de Sardenya és el debut del Mini WRC, del qual a banda dels cotxes oficials de Dani Sordo i Kris Meeke –amb un programa reduït de sis ral·lis, preparant una temporada 2012 completa– hi haurà tres unitats més.

El Ral·li de Sardenya serà la segona prova del mundial S-WRC que disputarà Albert Llovera (Abarth G. Punto), quart a Jordània en aquest apartat.

I VW torna l'any 2013.

Volkswagen va confirmar el seu retorn al mundial de ral·lis –hi va competir fins a finals dels anys 80–però sense definir ni programa ni pilots ni si l'any vinent farà algun ral·li d'assaig. La lògica diu que Carlos Sainz hauria de ser el director de l'equip.

LA FITXA

Recorregut:
1.183,52 km (339,70 km cronometrats).
1a jornada:
Avui, 8 trams (131,06 km).
2a jornada:
Demà, 6 trams (143,06 km).
3a jornada:
Diumenge, 4 trams (65,58 km).
Podi 2009
1r Latvala-Anttila (Ford Focus WRC)
2n Hirvonen-Lehtinen (Ford Focus WRC)
3r Solberg-Mills (Citroën Xsara WRC)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)